PRODUCT PAGINA

Pollen (Stuifmeelkorrels) in pot, 250 gram

Dat stuifmeelkorrels (pollen) gezond zijn wordt steeds bekender. Helaas hebben we in Nederland niet voldoende dracht om deze stuifmeelkorrels van onze bijen weg te nemen. De pollen welke wij aanbieden worden gewonnen van imkers rond het middellandse zee gebied, waar wel voldoende dracht is om deze te verzamelen zonder dat de bijen hier een tekort aan krijgen.

Stuifmeelkorrsel zijn zeer gezond, en worden bij voorkeur in de ochtend ingenomen zodat je gedurende de dag meer energie zult hebben. Ook verhogen stuifmeelkorrels de algemene weerstand en zijn ze een zeer goede aanvulling op de dagelijkse voeding. Je kunt ze bij havermout, musli of yoghurt eten. Uiteraard kun je ze  ook puur eten, maar smaken verschillen of dit smaakvol is.

Ook mensen met hooikoorts hebben vaak veel baat bij het eten van pollen, er dient dan wel enkele maanden voor het hooikoorts seizoen begonnen te worden met het nuttigen van deze pollen. Ook topsporters rekenen stuifmeelkorrels vaak als vast onderdeel van hun voeding.

Let op: Sommige mensen reageren heftig op pollen. Daarom is het van groot belang om te starten met enkele korreltjes en het gebruik langzaam op te bouwen. Pollen kunnen ook invloed hebben op de bloeddruk.

 

 

 

 11,00

  • Qty:

Omschrijving

Pollen (Stuifmeelkorrels) in pot, 250 gram

Extra informatie

Gewicht .3 kg
Afmetingen 2 × 2 × 19 cm

Er zijn nog geen beoordelingen.

Alleen ingelogte gebruikers die dit product hebben gekocht kunnen een beoordeling achterlaten.