hooikoorts pakket

hooikoorts pakket

Hooikoorts kent vele varianten. Hierdoor ook meerdere oplossingen. Met dit totaal pakket zet je breed in met alles wat de bijenkast te bieden heeft.

Meer over dit product lezen

 

 24,00

  • Aantal:

Categorieën: ,

Omschrijving

De vraag welk product je nu nodig hebt om verlichting te geven bij hooikoorts bereikt ons vaak. Bij de een werkt propolis perfect, bij de ander de stuifmeel korrels en weer een ander geeft aan voldoende te hebben aan onze honing. We kunnen hierin adviseren en sturen uiteraard. Maar uiteindelijk blijft het ook voor ons een gok wat nu het beste werkt.

Wil je echt inzetten tegen hooikoorts? Gebruik dan dit totaal pakket! Je gebruikt dan de meest brede aanpak vanuit de natuur en de bijenkast die mogelijk is!

Door de inzet van bijenpolen, propolis tinctuur en honing zul je je lichaam ik kleine dosis laten wennen aan de stoffen waarop dit normaal allergisch reageert en je bouwt een natuurlijke weerstand op. Bijvangst is uiteraard dat je profiteert van de vele andere positieve werkingen van deze producten. Je geeft je lichaam sowieso een boost dus!

Het afgelopen jaar hebben we hiermee met diverse klanten de hoogste resultaten gehaald tegen die vervelende hooikoorts.

 

 

 

Extra informatie

Gewicht 1 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

geen categorie

In februari GRATIS verzending bij een bestelling boven de €60,-. En boven de €30 slechts €3,50 ipv €6,95. Sla je slag! *alleen binnen NL. Sluiten