Wegens overweldigende drukte nemen we momenteel geen bestellingen meer aan, excuus voor het ongemak!

adopteer een bijenvolk

 50,00

adopteer een bijenvolk

Omschrijving

Help de bijen en de imker, en adopteer een bijenvolk! Wat krijg je hiervoor? Uiteraard een warm gevoel van binnen dat je iets goeds doet! Ook een geweldig cadeau om te schenken!

De opbrengsten hiervan gebruikt de imker om extra bloemen en struiken aan te schaffen, en geeft ons de mogelijkheid onze bijenoase in stand te houden. Deze is speciaal ingericht voor de solitaire bijen! Verder help je ons onze missie vol te houden; zo veel mogelijk mensen laten zien hoe mooi, en teer de natuur is zodat meer mensen zich in zetten voor deze natuur!

Maar ook wordt je uitgenodigd voor onze jaarlijkse adoptantendagen waar je (mits het weer het toelaat) samen met mij een kijkje in de kast kunt nemen, en honing kunt proeven direct uit het raat. Uiteraard krijg je deze dag ook de ‘grand tour’ door de bijenoase, de imkerij en ons voedselbos. Je zult deze dag naar huis gaan met een potje echte honing, een bijenwaskaars en een lippenbalsem. (kun je niet aanwezig zijn, dan sturen we dit gewoon op mits je de verzendkosten op je wil nemen)

 

Meer info, of steun je liever op een andere wijze? Kijk dan hier. heb je vragen hierover? Stuur ons dan een mail of bel even 06-29067524 (vanuit het buitenland +316 2906 7524

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.