Workshops en activiteiten

Stoomcursus imkeren (2 praktijkdagen) 

Uiteraard maakt iedereen zijn eigen afwegingen! Maar bij sommige mensen past een opleiding die minimaal 10 zaterdagen vraagt eenmaal niet. Hiervoor hebben we een unieke oplossing! Een 1 op 1 stoomcursus van 2 dagen aan onze imkerij! In deze zeer intensieve dagen leer je voldoende uit de praktijk om zelf verder te gaan. Uiteraard begeleiding we je ook na deze dagen verder zodat je er niet alleen voorstaat. Het theoretische deel doe je van te voren thuis. klik hier om te lezen hoe dit zal werken! 

Cursus imkeren in de praktijk

Droom je al jaren van je eigen bijenvolk? Of wil je de honingbijen gewoon beter leren begrijpen? Hiervoor organiseert onze imkerij in 2019 de cursus imkeren in de praktijk.
Per saldo werk je met bijen in de praktijk en niet theoretisch. De meeste cursussen duiken enorm diep de theorie in. Tijdens deze cursus leer je vooral bijenhouden vanuit de praktijk. Tijdens de cursus ga je in het voorjaar je eigen volkje maken, en je zult dit volkje begeleiden in de groei naar een volwaardig volk om in te winteren. Klik hier voor meer informatie.

Workshop van raat tot kaars

Heb je altijd al eens willen weten hoe de bijenwas kaarsen gemaakt worden, en wil je dit zelf ook eens doen? Ben je pas imker, en zie je door de bomen het bos niet meer? Of wil je met een groepje eens wat anders dan een avond bloemschikken? Of zoek je een bijzonder geschenk voor een bijzonder iemand? Dan is deze workshop iets voor jou! klik hier voor meer informatie

Workshop bijenoase aanleggen

Ik deel graag kennis! Tijdens deze workshop ga ik je leren waar je op moet letten, hoe je zaken moet aanpakken van begin tot eind welke planten wel en niet en ga zo maar door. Na deze middag ga je met een hele berg kant en klare informatie naar uit en kun je zelf aan de slag! Klik hier voor meer informatie.

Workshop bijenhouden is dat iets voor mij

Tijdens deze unieke een daagse workshop gaan we dieper in op de diverse vragen die ik met grote regelmaat krijg. Dit is geen alternatieve cursus maar je kunt een middag snuffelen aan het imkeren en beantwoord ik zo veel mogelijk van je vragen. Klik hier voor meer informatie.

Kinderfeestje bij de imker

Een heel ander kinderfeestje. Uiteraard zullen we lichtelijk ingaan op de bijen, maar vooral gaan we samen plezier maken en lekker buiten zijn! Klik hier voor meer informatie.

Onafhankelijk geverifieerd
2009 beoordelingen