imker team building activiteit op locatie.

De wereld van de bijen is complex en fascinerend. Hoe kan het zijn dat eenvoudige insecten prestaties van ongekende grote neerzetten? En (hoe) kan hier een voorbeeld aan genomen worden? Tijdens de imker team building activiteit op locatie ga ik hier veel dieper op in!

De imker is als een directeur/groot aandeelhouder van een groot bedrijf, met meerdere vestigingen, bedrijfsleiders en zo meer. Deze hebben zeer goede tijden als er veel bloemen zijn, maar ook recessie tijdens de winter!

Tijdens deze leuke en ontspannen activiteit zal ik de vele taken van de bijen laten zien en uitleggen. Ook de samenwerkingen van de bijen onderling, de soms verbazingwekkende oplossingen die de bijen in een evolutie van vele miljoenen jaren hebben ondergaan wordt verteld, en in elke stap wordt dit weer vergeleken met uw organisatie. Het zal verbijsterend zijn hoe veel vergelijkingen hier in zitten indien je de wereld van de bij gaat spiegelen naar de mensenwereld! En juist dit spiegelen daar draait het deze dag om!

Ik zal verschillende zaken en taken van bijen laten zien en uitleggen en hierbij op zoek naar de verkennende bij, de werkbij, de koningin, de dar en veel meer soorten bijen binnen uw team met uiteraard ook hier en daar een dikke knipoog!
Het leuke hieraan is dat niemand zichzelf mag betitelen, maar dit wordt door de collega’s gedaan. Dit geeft hilarische evenals onthutsende momenten daar we vooral op zoek gaan hoe je collega’s jou zien! Iedereen zal een ‘label’ krijgen zodat zichtbaar is voor anderen welke bij je tijdens deze activiteit is, tot dat we alle bijen en hun taken omschreven hebben.

Tijdens het einde van deze activiteit heb je veel geleerd over de bijen, de natuur maar zeker ook over je team!

Onafhankelijk geverifieerd
2012 beoordelingen