Ronde bijenwas bol gedraaid kaars

(4 klantbeoordelingen)

 10,95

Een prachtige ronde bijenwas kaars.

Artikelnummer: 05954016 Categorie: Tags: , , , ,

Omschrijving

Maar liefst 230 gram bijenwas is nodig om deze kaars te maken. Samen met een passend lont zijn dit meerdere avonden plezier!

Het is van belang deze kaars alleen aan te steken voor meerdere uren! Bij een korte brandtijd zal de kaars te diep inbranden en hierna verdrinken. Gaat de kaars lekken? Blaas deze dan uit en wacht 10 minuten alvorens deze weer aan te maken.

Bijenwas kaarsen zuiveren de lucht! De bijenwas is een edel restproduct uit de imkerij. Bijen hoeven hiervoor niets in te leveren. Door de zuiverheid van de bijenwas roeten de kaarsen niet.

Extra informatie

Gewicht,23 kg
Afmetingen8 × 8 × 6 cm

4 beoordelingen voor Ronde bijenwas bol gedraaid kaars

Powered byCusRev
3,8
Gebaseerd op 4 beoordelingen
 1. Louise (geverifieerde eigenaar)

 2. Evelien N. (geverifieerde eigenaar)

  Mooie kaars, mooie kleur, maar de lont blakert enorm! Terwijl ik juist om die reden de kaarsen had gekocht: ze zouden mooi en rustig branden. Helaas. Moet nu ieder branduur een stukje lont afknippen om het blakeren te voorkomen.

  • Imkerij de Drakenbijen (winkelmanager)

   Dat is uiteraard niet de bedoeling! Aan je reactie te zien is er een vergissing gemaakt met het te gebruiken lont. Ik ga even een proef hiervan branden voor de zekerheid dit weekend, en dan ontvang je gratis een nieuwe van me!

 3. Anoniem (geverifieerde eigenaar)

 4. Margreet Geels (geverifieerde eigenaar)

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.