Omschrijving
De bijen gingen naar de koolzaadvelden in Nederland!
Koolzaadhoning wil erg snel kristalliseren, daarom wordt deze standaard als crème honing verkocht. De enige bewerking die dit vraagt van honing is roeren, roeren en nog eens roeren! Hierdoor breken de suikerkristallen, en wordt de honing heerlijk smeuïg. Ook zal deze niet verder versuikeren. Wat me telkens verbaasd is dat hierdoor niet alleen de structuur veranderd, maar ook de smaak!
De smaak is sowieso veel fijner dan en de structuur wordt er bijna eentje van boter! Een must have voor elke honingliefhebber.
Anjes (geverifieerde eigenaar) –
Franzisca E. (geverifieerde eigenaar) –
Heerlijke crème honing.
Kirsten (geverifieerde eigenaar) –
Marjon H. (geverifieerde eigenaar) –
Louise (geverifieerde eigenaar) –
Mijn absolute favoriet! De potjes zijn hier niet aan te slepen. Zalig! Mondstrelend gevoel. Lekkerder op een vers kapje brood dan een gebakje van de bakker.
Machteld Geltink (geverifieerde eigenaar) –
Nostalgische smaak. Na zeer lange tijd, 30 jaar?, deze honing weer geproefd. Zalig!!
Jenny D. (geverifieerde eigenaar) –
Renard (geverifieerde eigenaar) –
Heerlijk
kees verboom (geverifieerde eigenaar) –
en deze
Ralph & Marion (geverifieerde eigenaar) –
Annerieke (geverifieerde eigenaar) –
Lekker op brood en cracker.
Anoniem (geverifieerde eigenaar) –
Louise S. (geverifieerde eigenaar) –
Heerlijk!
Ralph & Marion (geverifieerde eigenaar) –
Anoniem (geverifieerde eigenaar) –
Het blijkt nu dat ik de crème minder lekker vind.
Anoniem (geverifieerde eigenaar) –
Anoniem (geverifieerde eigenaar) –
Heerlijk!
Ralph & Marion (geverifieerde eigenaar) –
Zeer smaakvolle honing met een heel fijn mondgevoel. Ideaal voor de dagelijkse lepel honing.