Draak op eigen houtje kaars

 30,00

Drakenkaars met 3 lonten op metalen voet. Een unieke kaars!

Artikelnummer: 05954041 Categorie: Tags: , , , , ,

Omschrijving

Unieke kaars van 100% natuurzuivere bijenwas, in de vorm van het logo van Draak op Eigen Houtje. Met drie lonten, voor het evenwichtig en spectaculair opbranden van de kaars.de draak en het vuur… het beroemde kunstwerk van rik van rijswick inspireerde mij tot deze kaars.

De draak is niet zuiver van hart. Dit is dan ook de enige kaars waarvan de bijenwas slechts grof gezuiverd is. Gelijk aan de draak begint deze draak klein, met een klein vuur aan een enkel lont. Maar hoe meer tijd verstrijkt, hoe meer men inziet dat dit een wild, en niet te temmen iets is! Het enkele lont vermeerderd zich tot 3 lonten, en in plaats van een enkel vuur brand deze kaars aan 3 lonten, terwijl de gesmolten bijenwas zijn eigen weg zoekt aan alle kanten.

Gelijk aan de draak gaat deze gedurende de avond aan alle kanten los, en zal de eigenaar ontdekken dat hij een ontembaar beest onder de kaarsen ontstoken heeft!

maar zoals in alle sprookjes, zal ook deze drakenkaars doven, maar niet nadat de 3 lonten samen zijn gekomen tot 1 lont, een een stevige vlam geven tot het moment dat de draak van zijn voetstuk valt. Ook dit sprookje is eindig… en het goed heeft overwonnen.

deze bijenwaskaars is geen kaars, maar een avond vullende beleving, waarvan tienduizenden bijen een jaar actief zijn geweest om de benodigde hoeveelheid bijenwas te verzamelen! Het neusje van de zalm van imkerij de drakenbijen!

Ps. Brand deze kaars op een ondergrond waar bijenwas mag vallen, of zet deze bijvoorbeeld op een dienblad met bakpapier.

Extra informatie

Gewicht,5 kg
Afmetingen17 × 17 × 3 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.