bijenwas theelichtjes

(9 klantbeoordelingen)

 0,75

Theelichtjes van zuivere bijenwas

 

Omschrijving

Bij een gezellige avond horen theelichtjes! Uiteraard zijn deze handmatig gemaakte kaarsjes wat duurder dan de minder gezonde paraffine theelichten. Maar daar krijg je wel een echt en puur product voor! Ze zien er vaak ook anders uit dan je gewend bent, ze hebben zelfs een eigen verhaal gekregen! De theelichtjes worden per stuk verkocht.

Wist je dat bijenwas kaarsen de lucht zuiveren in plaats van vervuilen?

Let op, theelichtjes van bijenwas geven veel meer warmte af dan standaard theelichtjes. Hou hier rekening mee als je ze ergens neerzet!

9 beoordelingen voor bijenwas theelichtjes

5 sterren
88%
4 sterren
11%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
Powered by Customer Reviews Plugin
Showing 1 of 9 reviews (4 star). See all 9 reviews
  1. S van Rijk (geverifieerde eigenaar)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    Ik denk iets te warm verpakt, waardoor de theelichtjes wat verbogen en ingescheurd waren. Maar dit maakte niets uit bij het branden. Ik heb astma en kan niet tegen paraffine kaarsen. Nergens last van bij bijenwas en ze branden heel lang.

    • Imkerij de Drakenbijen (store manager)

      Wat fijn dat je geen last hebt van deze kaarsen! En betreffende het uiterlijk… Hier heb ik eens een blog over geschreven! Ik vind het belangrijk dat ze mooi branden, maar het uiterlijk… lees dezen eens mocht je willen, dat maakt veel duidelijk hoop ik. https://www.drakenbijen.nl/blog/de-niet-perfecte-kaarsjes/

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

geen categorie