Omschrijving
De bijen gingen naar de koolzaadvelden in Nederland!
Koolzaadhoning wil erg snel kristalliseren, daarom wordt deze standaard als crème honing verkocht. De enige bewerking die dit vraagt van honing is roeren, roeren en nog eens roeren! Hierdoor breken de suikerkristallen, en wordt de honing heerlijk smeuïg. Ook zal deze niet verder versuikeren. Wat me telkens verbaasd is dat hierdoor niet alleen de structuur veranderd, maar ook de smaak!
De smaak is sowieso veel fijner dan en de structuur wordt er bijna eentje van boter! Een must have voor elke honingliefhebber.
vanmeulebrouktiny (geverifieerde eigenaar) –
Franzisca E. (geverifieerde eigenaar) –
Heerlijke crème honing.
Kirsten (geverifieerde eigenaar) –
Marjon H. (geverifieerde eigenaar) –
ls060101 (geverifieerde eigenaar) –
Mijn absolute favoriet! De potjes zijn hier niet aan te slepen. Zalig! Mondstrelend gevoel. Lekkerder op een vers kapje brood dan een gebakje van de bakker.
Machteld (geverifieerde eigenaar) –
Nostalgische smaak. Na zeer lange tijd, 30 jaar?, deze honing weer geproefd. Zalig!!
Jenny D. (geverifieerde eigenaar) –
Renard Bolander (geverifieerde eigenaar) –
Heerlijk
6102bk68 (geverifieerde eigenaar) –
en deze
Ralph & Marion Nelissen (geverifieerde eigenaar) –
Annerieke (geverifieerde eigenaar) –
Lekker op brood en cracker.
Eef Rutten (geverifieerde eigenaar) –
ls060101 (geverifieerde eigenaar) –
Heerlijk!
Ralph & Marion Nelissen (geverifieerde eigenaar) –
Anoniem (geverifieerde eigenaar) –
Ikram Daoudi (geverifieerde eigenaar) –
Heerlijk!
Ralph & Marion Nelissen (geverifieerde eigenaar) –
Zeer smaakvolle honing met een heel fijn mondgevoel. Ideaal voor de dagelijkse lepel honing.