Toast van gerookte zalm met honing/mosterd/dille saus

Het hoeft niet altijd heel ingewikkeld te zijn om iets heel bijzonders en lekkers te maken. Dat bewijst onze Belgische Chef-kok Nathalie hiermee! Deze geweldige en bijzondere sandwich is zo lekker dat ik zeker weet dat je spijt hebt dat je er maar 1 gemaakt hebt zodra je hem op hebt!



Saus

3 gelijke delen honing, mosterd.arachideolie. Een scheut appelazijn, peper en zout. Verse dille en tijm.


Goed doorkloppen tot een smeuïge saus.

Verdere bereiding.

Twee dikke sneden brood naar keuze.
Besmeren met verse kaas ( Philadelphia of soort gelijke )


Eenzijdig beleggen met gerookte zalm met daar bovenop de dressing. Goed veel rucola, extra dressing en tweede broodsnede erop leggen.


De sneden met boter insmeren om een goed bruin korstje te bekomen. De grill goed verwarmen en gedurende 5 min. Of naar believen toasten.


Daarna de gegrilde toast in twee schuine delen snijden en op elkaar leggen.
Klein garnituur van platte peterselie, verse.dille, rucola en gedroogde tomaatjes.

Extra saus besprenkelen over het geheel.

Ready tot go!

Smakelijk, Nathalie

https://www.facebook.com/pimpupfood