Frisse salade van rund met oosters getinte komkommer/honing dressing

Gepubliceerd door Imkerij de Drakenbijen op

We schikken op het bord in maanvorm fijn gesneden andijvie met daarnaast events fijngesneden spinazie met fijne noedels die gemengd zijn in sesamolie met zout en peper.

Dressing In fijne brunoise gesneden puntpaprika, rode ui, komkommer. Lenteuitjes,peperoncini, look, munt, bladpeterselie fijn snijden en erbij toevoegen. Ook heb ik een fijngesneden appel bijgevoegd maar dat is een kwestie van smaak dat een verfrissende toets geeft.

Twee eetlepels honing, scheutje citroen, scheutje appelazijn, arachideolie, gemberpoeder of verse, peper en zout. Dit bij de ingrediënten toevoegen en goed mengen.

Dunne lende of tournedos kort aanbakken langs weerzijde in wokolie met gember en citroengras.

Van het vuur nemen en even laten rusten zodat het vlees lekker sappig blijft. In fijne plakjes snijden en schikken op de salade. Bakwijze is naargelang ieders wens.

Bovenop de salade en vlees gaan we de dressing toevoegen en garnituur van jonge bladspinazie, appel en puntpaprika toevoegen. Een zeer frisse niet vettige dressing met een mooi lunch gerecht.

Ready to go Smakelijk Nathalie
https://www.facebook.com/pimpupfood/

 


0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.